my cool follower

Friday, 28 December 2012

mimpi A.S


Dear blog,
 semalam Hakim termimpi dia(A.S) dan family datang dalam mimpi Hakim .Tapi sayang mimpi itu hanya sekejap sahaja Hakim baru je nak bertanya khabar dia tetapi Hakim dah terjaga dari tidur.ikutkan hati nak je Hakim bangun lewat supaya dapat berjumpa dengan dia sepuas-puasnya :’(.

 malam ni Hakim berharap dapat berjumpa lagi dengan dia dalam mimpi.Ala biar lah dalam mimpi pun asalkan Hakim dapat jumpa dia kan-ii.Kalau boleh Hakim nak jumpa dia puas-ii.Kerana hanya dalam mimpi je Hakim dapat jumpa dia,kalau nak jumpa depan-ii susah sebab dia tinggal jauh.Hopefully sesangat yang suatu hari nanti Hakim akan dapat meet dia secara face to face.

  Tapi sayang Hakim dah putus dengan dia sebab ada perkara yang tak kena dengan orang kedua yang muncul secara tiba-ii dan memberi warning supaya tidak kacau dia lagi semenjak hari Hakim terus tak contact dia(A.S) lagi.Hanya melalui Facebook Hakim dapat melihat gambar-ii dia.Bagi Hakim sedih sangat sebab Hakim putus langsung tak cakap dekat dia.Tapi adakah dia masih sayangkan Hakim ??

 Sebenarnya Hakim menyesal sangat selepas kena warning dari orang kedua then Hakim terus block dia.Then selepas dua bulan Hakim baru add balik dia then dia terus approve Hakim.Hakim sempat ucap “thanks approve me”,tapi di abaca then sayang dia tak reply balik pun.Pape pun itu memang salah Hakim menyesal sangat.

 Selepas kejadian itu baru semalam Hakim dapat berjumpa dengan dia.Mungkin Allah telah memakbulkan doa Hakim yang setelah sekian lama Hakim nak sangat berjumpa dengan dia .. :’( 

...