my cool follower

Saturday, 31 December 2011

duka memikirkan tahun 2012

tak tahu dah nak cakap macam mana..kali ni memang sedih sangat kerana memikirkan pasal taon depan..
kerana taon depan aqu rasa akan terpisah dengan sesetengah kawan baik aqu yang amat aqu kasihi..
rasa macam  tak nak je terpisah dengan diorang..hurmm

apabila aqu duduk seorang diri memang akan aqu terfikir bagaimanakah hubungan aqu dengan kawan2 aqu pada tahun hadapan adakah baik ke tidak..??adakah diorang terfikir tentang aqu ke tidak??ermm..

hari selasa nih da nak buka sekolah ..alangkah gembiranya aqu mendengarnya ..tak sabar rasa nak jumpa dengan kawan2 aqu yang sudah sekian lama tidak jumpa..harap diorang sihat2 je bila buka sekolah nanti..

masalah nya sekarang memang perasaan aqu tak tenang kerana memikirkan kawan aqu yang akan bertukar ke sekolah lain dan yang tidak sama kelas lagi dengan aqu taon hadapan..difikirkan balik memang sedih sangat..bukannya apa..aqu sayang kawan aqu seperti aqu sayangkan keluarga aqu..rasa2 kalau kawan tak ada di sekeliling aqu dalam beberapa hari macam nak meraung-raung je .."KE MANA KAU PERGI WAHAI KAWAN "..tapi x pe lah biarkan diorang tak tahu yang aqu nih memang appreciate gila bila ada kawan macam korang semua nak2 kelas 3A ..

sekarang 3A in memory pada tahun 2012 hari selasa semua akan terpisah korang semua da tak sama lagy dengan aqu korang da duduk kelas lain an!tak apa lah korang duduk kelas lain tapi bila hari minggu ke kalau tak sibuk boleyh  lakita semua keluar an jumpa balik ..

hanya ini sahaja yang mampu aqu luahkan di blog ..sambila menulis ini aqu merasakan sebak sangat da tak boleh lagy nak tulis ..


APPRECIATE LA KAWAN ANDA DENGAN BAIK,KERANA KAWAN YANG KETAWA SENANG DICARI,TPI KAWAN YANG BERDUKA MEMANG SUSAH UNTUK DICARI PERCAYALAH

ok selamat membaca cerita aqu yang tak seberapa ini ya (:  )':

No comments:

Post a Comment

...